НСИ спира изследванията чрез анкетьори

  • 22/03/2020 00:03
  • |
  • 0 коментара

счетоводни услуги цени

НСИ спира изследванията чрез анкетьори
Националният статистически институт преустановява провеждането на анкетни проучвания, които се реализират чрез директен контакт с населението, до края на март. За същия срок се спират и обходите на търговските обекти, свързани с наблюдението на потребителските цени. Причината е епидемиологичната ситуация в страната и мерките за ограничаване на разпространението на коронавируса, приети от правителството и Парламента.Счетоводна Къща Цолови Финанс ООД, София

Към настоящия момент се провеждат две изследвания в домакинствата „Наблюдение на домакинските бюджети“ и „Наблюдение на работната сила“. Информацията за тях ще се получава по телефона и електронната поща. Разчитаме на отговорността на респондентите, които са включени в изследванията, да отговорят на нашите служители или да се свържат с нас за изпращане на анкетните карти или дневници.счетоводни услуги цени.

Можете да се свържете с нас на info@nsi.bg, както и с експертите от регионалните ни офиси.

Резултатите от тези изследвания са изключително важни и са основа за вземане на политически решения и реализиране на политики в областта на заетостта и условията на живот.

В изпълнение на Заповед № РД-01-124/13.03.2020 г. на министъра на здравеопазването в НСИ е осигурена възможност за дистанционна форма на работа на служителите. Създадена е организация за дежурства и безопасна работа на отделите, които работят с клиенти.счетоводни услуги софия.

Благодарим на всички за разбирането.

Коментари (0)
Напиши коментар
Име:
E-mail:
Коментар:
Код за сигурност: